Ambulante jeugdhulp

De plek waar kinderen sterk starten

Ambulante Jeugdhulp

Op Weg Jeugdhulp biedt ambulante begeleiding aan jeugdigen en hun omgeving, thuis of op locatie in de regio’s Rijnmond e.o., Haaglanden en Zuid-Holland Zuid. Op Weg Jeugdhulp kijkt met u mee welke hulpvragen u precies heeft en samen wordt een plan op maat gemaakt. Neem contact op met de teamleider ambulante begeleiding van Op Weg Jeugdhulp, Freya Geeroms | f.geeroms@opwegjeugdhulp.nl of (06- 27 08 45 46). Zij zal naar uw reden van aanmelding luisteren en de vragen die u heeft over ouderbegeleiding beantwoorden. 

Aanmeldroute

Stap 1 | Kennismakingsgesprek met de aanmelder. Het doel van deze afspraak is om kennis te maken met elkaar en er samen achter te komen of Op Weg Jeugdhulp de juiste zorgverlener voor de jeugdige is. Mogelijke onderwerpen die besproken worden zijn; de hulpvraag, uw wensen en verwachtingen van de begeleiding, hoe een begeleiding eruit kan komen te zien.

Stap 2 | Aanmelding bij aanmeldcommissie. Uw aanmelding zal worden voorgelegd aan de aanmeldcommissie. U dient hiervoor eerdere verslaglegging in te leveren.

Stap 3 | Observatie. Wij maken natuurlijk ook graag kennis met uw kind/leerling, we plannen hiervoor een observatie in thuis of op locatie.

Stap 4 | Besluit door de aanmeldcommissie. De aanmeldcommissie beoordeeld alle informatie en deelt dit mee in haar besluit.

Stap 5 | Intake en kennismaking voor de start. Wanneer de begeleiding kan starten maakt de teamleider ambulante begeleiding een afspraak met u voor een intake. Tijdens de intake tekenen we o.a. de zorgovereenkomst, maakt u kennis met de begeleider en worden er praktische afspraken gemaakt.

IMG_7144

Aanmelden

Logo

Deze website maakt gebruik van cookies, als je doorgaat op de website ga je hiermee akkoord.

Logo

Deze website maakt gebruik van cookies, als je doorgaat op de website ga je hiermee akkoord.