Jeugdhulp  Dordrecht

De plek waar kinderen sterk starten

Jeugdhulp in Dordrecht

Op Weg Jeugdhulp biedt kinderen jeugdhulp die ze verdienen. Binnen onze locatie in Dordrecht hebben we de groepen: Kikkers, Tijgers, Bijtjes, Vlinders en Pinguins! De locatie ligt in de rustige wijk Stadspolders. De locatie heeft een gezamenlijke (hele grote) buitenspeelplaats waar eindeloos kan worden gespeeld.

Wij hebben ruim voldoende in huis om kinderen de juiste context en mogelijkheden te bieden om zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Want iéder kind kan zich ontwikkelen én heeft hier recht op. Kinderen krijgen bij Op Weg Jeugdhulp dagelijks, als onderdeel van de dagbehandeling, één-op-één begeleiding, maar ook begeleiding in groepsverband. Wekelijks krijgen kinderen individuele behandeling van een logopedist. Ouders en professionals kunnen voor hun hulpvraag ook bij het Op Weg Jeugdhulp terecht.

Locatie Dordrecht

Op Weg Jeugdhulp probeert wachtlijsten zoveel als mogelijk te voorkomen. Neem contact op met de locatie om navraag te doen naar de actuele wachtlijst.

Locatie Dordrecht | Gemeente Dordrecht

Weten of uw kind/cliënt de juiste beschikking heeft en dus in aanmerking komt voor hulp bij Op Weg Jeugdhulp? Vul onderstaand aanmeldformulier in. 

Aanmelden

Logo

Deze website maakt gebruik van cookies, als je doorgaat op de website ga je hiermee akkoord.

Logo

Deze website maakt gebruik van cookies, als je doorgaat op de website ga je hiermee akkoord.