Jeugdhulp regio Capelle a/d IJssel

De plek waar kinderen sterk starten.

Jeugdhulp regio Capelle a/d IJssel

Op Weg Jeugdhulp biedt kinderen jeugdhulp die ze verdienen. In Capelle a/d IJssel hebben wij een locatie waar wij dagbehandeling aanbieden aan kinderen (3 tot 8 jaar) met een (vermoeden van) een ontwikkelingsstoornis. Op Weg Jeugdhulp heeft veel in huis om kinderen de juiste context en mogelijkheden te bieden om zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Want iéder kind kan zich ontwikkelen én heeft hier recht op. 

De locatie is klein, maar fijn. Wist u dat onze locatie gevestigd is in een basisschool met een heel groot schoolplein waar wij elke dag weer, gebruik van maken? Uit ervaring kunnen wij spreken dat de locatie Capelle a/d IJssel veel lichtinval heeft en warmte uitstraalt. Een fijne plek om te zijn!

Locatie Capelle a/d IJssel

De locatie in Capelle a/d IJssel zit in hetzelfde gebouw als een basisschool én een kinderopvang met een héél groot schoolplein waar de kinderen hun energie kwijt kunnen. Op deze locatie hebben we de groepen Egels, Vossen en Beren.

Benieuwd naar de wachtlijst? U kunt via mail of telefonisch contact opnemen met de teamleider. Wilt u uw kind/cliënt aanmelden? Dan kan dat via onderstaand contact formulier. We streven ernaar binnen 2 weken contact met u op te nemen. 

Locatie Capelle a/d IJssel: Gemeente Capelle a/d IJssel

Aanmelden

Logo

Deze website maakt gebruik van cookies, als je doorgaat op de website ga je hiermee akkoord.

Logo

Deze website maakt gebruik van cookies, als je doorgaat op de website ga je hiermee akkoord.