Logo

Ben jij onze nieuwe ambulant begeleider Jeugd en Gezin in Midden-Holland of Regio Rijnmond?

Ben jij een initiatiefrijke, leergierige en enthousiaste begeleider/ ABA trainer en hou je ervan veelal zelfstandig en ambulant te werken? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging om Op Weg, zusterorganisatie van het ABA Huis in de spotlights te zetten!

Twee vacatures:

  1. Ambulant begeleider Jeugd en Gezin 12 u/w – Midden-Holland
  2. Ambulant begeleider Jeugd en Gezin 28 u/w – Regio Rijnmond

Voor regio Midden-Holland starten wij met 12 uur per week te werven. Dit aantal kan meer worden de komende periode. Zie hierover meer bij het kopje “Vragen?”.

Koers “Op Weg”

Op Weg zet zich in voor het creëren van een leef- en leeromgeving thuis, op locatie en/of op school die een bijdrage levert aan de optimale ontwikkeling van kinderen en biedt ambulante begeleiding aan jeugdigen en ouderbegeleiding aan hun ouders. De expertise ligt op het gebied van begeleiding van kinderen tussen 0 en 12 jaar met (een vermoeden van) een ontwikkelingsstoornis of een achterstand in hun ontwikkeling. Begeleiding wordt geboden volgens de principes van ABA. Er wordt kort cyclisch gewerkt en het gedrag van kinderen wordt voortdurend geobserveerd en geanalyseerd. Daar waar nodig worden de begeleiding, behandeling en context aangepast om de gewenste optimale ontwikkeling mogelijk te maken. Dit doen we middels goed observeren, analyseren, uitvoeren en evalueren. Op Weg start in de volgende regio’s: Rijnmond e.o., Haaglanden, Zuid-Holland Zuid en Midden-Holland. De onderwijsjeugdzorg arrangementen (OJA’s) in Den Haag en JHOS in Dordrecht (Kiem) zullen ook onder Op Weg gaan vallen.

Wat ga je doen?

Als enthousiaste begeleider/ABA trainer ga je samen met ons aan Op Weg bouwen, zodat de ambulante tak meer in de spotlight wordt gezet! Je gaat als begeleider veel zelfstandig aan het werk op verschillende scholen en bij gezinnen thuis in de regio. Je werkt samen met het netwerk om de jeugdige heen. Soms ben je werkzaam in de klas en begeleid je een leerling één op één met uiteenlopende hulpvragen op het gebied van sociale ontwikkeling, zelfstandigheid en schoolse vaardigheden. Het kan ook zijn dat je een jeugdige thuis of op een andere locatie dan school begeleidt. Ook het begeleiden van ouders met hulpvragen over de opvoeding, ontwikkeling of beperking van hun kind behoort tot je takenpakket.

Meer weten over het ABA Huis? Klik hier.
Meer weten over Op Weg? Klik hier
Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?
Wat vragen wij?
Wat bieden wij?

Sollicitatieprocedure

Vragen?
Voor inhoudelijk vragen en/of als je meteen meer uren wilt werken dan 12 uur per week voor de regio Midden-Holland, neem dan contact op met Freya Geeroms (Teamleider) voor de mogelijkheden. We zitten in een opstartfase en de uren kunnen de komende periode meer worden. Freya Geeroms kan je hierover meer informatie geven. Ze is bereikbaar via 06-27084546.

Interesse?
Ben jij na het lezen van deze vacature nog steeds enthousiast en zou je graag deel willen uitmaken van de nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct! Stuur je cv en motivatiebrief per mail aan sollicitatie@abahuis.nl onder vermelding van: ‘Ambulant begeleider Op Weg‘.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ben jij onze nieuwe collega?

Vul onderstaand sollicitatieformulier in en je hoort snel van ons!
Logo

Deze website maakt gebruik van cookies, als je doorgaat op de website ga je hiermee akkoord.

Logo

Deze website maakt gebruik van cookies, als je doorgaat op de website ga je hiermee akkoord.